top of page

Koirien muskuloskeletaalinen ultraäänitutkimus

Koirien muskuloskeletaalinen ultraäänitutkimus – uusi UltraVetin palvelu!


Muskuloskeletaalinen ultraäänitutkimus on nopeasti kasvava ala koirien eläinlääketieteessä. Tämä diagnosointimenetelmä on ei-invasiivinen, nopea ja kivuton tekniikka jota käytetään potilaisiin joilla epäillään akuuttia tai kroonista pehmytkudosvauriota esimerksksi jänteissä tai lihaksissa.


Muskoskeletaalisen ultraäänitutkimuksen edellytys on erikoistunut laitteisto (korkealaatuinen ultraäänilaitteisto jossa korkeataajuusmuuntaja) ja kyseiset tutkimukset ovat aina tarkoitettu lähetepotilaille. Yhteistyö ortopedisten kirurgien kanssa on oleellista jotta diagnosointi onnistuu ja hoitotulokset ovat toivottuja.


---


Juhlistaaksemme tätä uutta palvelua, tarjoamme 12 potilaalle ilmaisen olkapään, kyynärän, ranteen/varpaiden tai akillesjänteen ultraäänitutkimuksen Loviisan eläinklinikka Lovetissa 27.10.2023 ja 3.11.2023:


Kullekin päivälle avataan 2 tutkimusaikaa olkapäälle ja kyynärälle, 2 tutkimusaikaa ranteelle/varpaille sekä 2 tutkimusaikaa akillesjänteelle. *


Kampanjavarauksen voitte suorittaa tästä


* Tämä kampanja on suunnattu terveille koirille (ei ontumapotilaat). Tulemme marras – joulukuun vaihteessa aikana avaamaan kahdelle päivälle ilmaisia tutkimusaikoja ontumapotilaille. Ilmoitamme näistä myöhemmistä kampanjapäivistä kotisivuillamme!


---


UltraVetin sähköinen ajanvaraus (Lovet, Ahma, MinVet) sekä ajanvaraus Sipoon eläinklinkalle muskuloskeletaaliseen ultraäänitutkimukseen (olkapää, kyynär, ranne/varpaa sekä akillesjänne) avataan vuodenvaihteessa 2023-2024
16 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Opmerkingen


bottom of page