top of page

Lovetin syntymäpäivä sekä sydän- ja hengitystieklinikan avajaiset


Jo 8 vuoden ajan olemme olleet osa Loviisan yhteisöä, jakaneet kanssanne lemmikkienne huolet sekä ilot, huonot ja hyvät päivät! Olemme nauttineet joka hetkestä ja iloitsemme monesta tulevasta vuodesta kanssanne!


Kuten joka vuosi, haluamme toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi kakkukahville Lovetin syntymäpäivänä: 9.3.2023, klo 10-18.


Tervetuloa kaikki!


---


Samanaiakaisesti voimme iloksemme ilmoittaa virallisesti avaavamme erityispalvelut sydän- sekä hengitystiepotilaille. Viime vuosien aikana olemme todenneet suuren tarpeen perusteelliselle sekä helposti saatavilla olevalle sydän- sekä hengitystieongelmien diagnostiikalle. Päätimme vastata tarpeeseen ja avata palvelun lemmikeille joilla on ongelmia sydämen sekä ylempien- tai alempien hengitysteiden kanssa.


Juhlistaaksemme palvelun avautumista, haluamme jakaa kanssanne sydämen ultraäänitutkimuksen kiehtovan maailman.

Kiinnostuitko?


Tuo lemmikkisi klinikalle ilmaiseen sydäntarkastukseen 9.3.2023 !

Avauspäivän aikana kaikki ovat tervetulleita seuraamaan tutkimuksia ja työskentelyämme: lue lisää ja varaa lemmikillesi aika täältä *


Sydämen sekä hengitysteiden oireilu voi ilmetä hyvinkin samankaltaisin tavoin: hengitysongelmia, yskää sekä väsymistä liikkuessa. Tarkat diagnostiset työvälineet ja tutkimukset ovat tarpeen diagnoosin varmistamiseksi sekä hoidon määrittelemiseksi. Olemme kulkeneet pitkän matkan jotta asiakkaillamme olisi saatavilla korketasoinen tieto sekä paras mahdollinen laitteisto tutkimusten suorittamista varten ja nyt on aika juhlia näiden palveluiden avajaisia. Palveluihimme kuuluvat sydän- sekä hengitystiekonsultaatiot, röntgenkuvaukset, sydämen sekä rintakehän ultraäänitutkimukset, laboratoriopalvelut, sydänfilmi, Holter-tutkimus sekä myös ylempien- ja alempien hengitysteiden tähystys!


Tervetuloa Lovetin sydän- ja hengitystieklinikalle!


---


* Huomioikaa, että nämä avjaispäivän tutkimukset ovat tarkoitettu terveille, ei-oireileville lemmikeille. Stressi voi olla hyvin vaarallista sairaille eläimille ja tämän vuoksi näiden tutkimuksia varten tarvitaan rauhallinen ja hiljainen ympäristö. Lemmikeille joilla on hengitysongelmia, yskää tai muita sydän- tai hengitystieongelmiin liitettäviä oireit, tulee varata normaali klinikka-aika.
22 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page