Terve Sydän Lemmikille kampanja

Sekä koirat että kissat voivat kärsiä monesta erilaisesta sydänsairaudesta joiden vakavuusaste vaihtelee. Tarkka diagnoosi kertoo tarvitaanko hoitoa, minkälaista sen tulee olla sekä mitä pitkällä aikavälillä jatkossa mahdollisesti on odotettavissa. Lemmikin sydänsairauden oireisiin voi kuulua yskiminen, tihentynyt hengitys, hengitysvaikeudet, tajunnan menetykset tai vähentynyt aktiviteetti. Eläinlääkärikäynnillä on voitu kuulla sydämessä sivuääni tai todetan epäsäännöllinen sydämen rytmi.


Diagnoosin varmistamiseksi käytetään yleisesti useiden tutkimusten yhdistelmää, kuten sydämen ultraäänitutkimus, EKG, Holter-tutkimus, röntgenkuvaus sekä verenpaineen mittaus. Näillä diagnostisilla työkaluilla voidaan selvittää mahdollinen piileväkin sydänsairaus ja tulosten perusteella määritellä kunkin potilaan tilanteeseen sopivin hoitomuoto. Hoito sydänsairauteen voi käsittää yhdistelmän lääkityksiä sekä elämäntapamuutoksia liittyen ruokavalioon sekä aktiviteetin tasoon.


---


Juhlistaaksemme uusia UltraVetin palveluitamme päätimme tarjota sydän tutkimuksia meidän asiakkaillemme erikois hinnoin:


Kardiologinen konsultaatio: 255 EUR (norm. hinta 345 EUR)

sis. auskultaatio, sydämen ultraäänitutkimus, EKG ja verenpaineen mittaus


Sydämen ultraäänitutkimus: 175 EUR (norm. hinta 235 EUR)


---


19.5.2022 Eläinklinikka Ahma (Helsinki)

23.5.2022 Eläinlääkäri MinVet (Kotka)


Ajanvaraukset ma-pe klo 10-18

puh. 020-741853, info@ultravet.fi

Nettiajanvaraus


Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ole yhteydessä, kerromme mielellämme lisää!

25 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki