top of page

Terve Sydän Lemmikille kampanja

Sekä koirat että kissat voivat kärsiä monesta erilaisesta sydänsairaudesta joiden vakavuusaste vaihtelee. Tarkka diagnoosi kertoo tarvitaanko hoitoa, minkälaista sen tulee olla sekä mitä pitkällä aikavälillä jatkossa mahdollisesti on odotettavissa. Lemmikin sydänsairauden oireisiin voi kuulua yskiminen, tihentynyt hengitys, hengitysvaikeudet, tajunnan menetykset tai vähentynyt aktiviteetti. Eläinlääkärikäynnillä on voitu kuulla sydämessä sivuääni (lue lisää) tai todetan epäsäännöllinen sydämen rytmi.


Diagnoosin varmistamiseksi käytetään yleisesti useiden tutkimusten yhdistelmää, kuten sydämen ultraäänitutkimus, EKG-sydänfilmi, röntgenkuvaus, Holter-tutkimus sekä verenpaineen mittaus. Näillä diagnostisilla työkaluilla voidaan selvittää mahdollinen piileväkin sydänsairaus ja tulosten perusteella määritellä kunkin potilaan tilanteeseen sopivin hoitomuoto. Hoito sydänsairauteen voi käsittää yhdistelmän lääkityksiä sekä elämäntapamuutoksia liittyen ruokavalioon sekä aktiviteetin tasoon.


Pitääksemme pienten potilaidemme sydämet terveinä, syyskuussa järjestämme Terve Sydän kampanja LOVETissa ja tarjoamme kaikista sydän tutkimuksia meidän asiakkaillemme erikois hinnoin: - 15%


Vastaanotto: Loviisan Eläinklinikka LOVET Maanantaisin: 10:00-14:00

Ajanvaraukset ma-pe klo 10-18

puh. 019-543115, info@lovet.fi Nettiajanvaraus (Sydämen ultraäänitutkimus)


Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ole yhteydessä, kerromme mielellämme lisää!

46 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Комментарии


bottom of page