top of page

Kardiologiset palvelut LOVETissaSekä koirat että kissat voivat kärsiä monesta erilaisesta sydänsairaudesta joiden vakavuusaste vaihtelee. Tarkka diagnoosi kertoo tarvitaanko hoitoa, minkälaista sen tulee olla sekä mitä pitkällä aikavälillä jatkossa mahdollisesti on odotettavissa. Lemmikin sydänsairauden oireisiin voi kuulua yskiminen, tihentynyt hengitys, hengitysvaikeudet, tajunnan menetykset tai vähentynyt aktiviteetti. Eläinlääkärikäynnillä on voitu kuulla sydämessä sivuääni tai todetan epäsäännöllinen sydämen rytmi.


Diagnoosin varmistamiseksi käytetään yleisesti useiden tutkimusten yhdistelmää, kuten röntgenkuvaus, sydämen ultraäänitutkimus, EKG-sydänfilmi, Holter-tutkimus sekä verenpaineen mittaus. Näillä diagnostisilla työkaluilla voidaan selvittää mahdollinen piileväkin sydänsairaus ja tulosten perusteella määritellä kunkin potilaan tilanteeseen sopivin hoitomuoto. Hoito sydänsairauteen voi käsittää yhdistelmän lääkityksiä sekä elämäntapamuutoksia liittyen ruokavalioon sekä aktiviteetin tasoon.


Iloksemme voimme ilmoittaa, että olemme virallisesti avanneet kardiologisen vastaanottomme. Ajanvaraukset ELL Agnieszka Grobelnalle nyt avattu.

Ajanvaraukset ma-pe klo 10:30-18

puh. 019-543115, info@lovet.fi NETTIAJANVARAUS


Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ole yhteydessä, kerromme mielellämme lisää!

45 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page